Έρευνα & Ανάπτυξη

Έρευνα και Ανάπτυξη

Ένας από τους στρατηγικούς στόχους της Άξων Μηχανολογικής είναι να είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και των επιστημονικών εξελίξεων. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας είναι στελεχωμένη με εργαζόμενους που φιλοδοξούν να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν νέες γνώσεις σχετικά με τα επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα του τομέα μας με σκοπό την δυνατότητα ανάπτυξης των πολύτιμων νέων προϊόντων, διεργασιών και υπηρεσιών.

Η Άξων Μηχανολογική έχει το όραμα, τη δημιουργικότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία για να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πλήρη προϊόντα και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τα προβλήματά σας.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες συμβουλευτικές συναντήσεις, προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις. Η Άξων Μηχανολογική μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες στην διαδικασία σχεδιασμού και σε πιθανά προβλήματα σχεδίασης, στην αντίστροφη σχεδίαση, στην ανάπτυξη και κατασκευή των πρωτοτύπων, στον έλεγχο, στη συναρμολόγηση και προσφέρει συνεχή υποστήριξη και ανοιχτή επικοινωνία.

Η ομάδα μας εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες για να καθορίσει από κοινού τις διαστάσεις, ανοχές, την επιλογή υλικών και τις προδιαγραφές σύμφωνα με την χρήση και λειτουργικότητα του προϊόντος. Σκοπός μας είναι πάντα να εξασφαλίζουμε ένα ανταγωνιστικό μείγμα κόστους, λειτουργικότητας και εμφάνισης για την προβλεπόμενη χρήση πάντα να ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών με ευελιξία, αξιοπιστία και υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Η Άξων Μηχανολογική έχει ισχυρές διασυνδέσεις με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Brunel University της Αγγλίας έχοντας πραγματοποιήσει πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων .

 

AMS