Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Άξων Μηχανολογική Α.Ε ιδρύθηκε το 1985 από τους μηχανολόγους μηχανικούς Διακάτο Κυριάκο και  Χαλκούση Νικόλαο ως μια κατασκευαστική εταιρεία μηχανολογικών εξαρτημάτων ακριβείας υψηλής ποιότητας.

Μέσα στα χρόνια η Άξων Μηχανολογική έχει βιώσει μια σταθερή ανάπτυξη εδραιώνοντας την θέση της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον τομέα παραγωγής εξαρτημάτων και υποσυνόλων για την αμυντική και πολιτική βιομηχανία.

Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη μηχανολογική λύση διατηρώντας πάντοτε καλούς χρόνους, συνεπείς παραδόσεις και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Άξων Μηχανολογική απασχολεί μερικά από τα πιο καταρτισμένα άτομα στον τομέα τους συνδυάζοντας την τεχνική ειδίκευση και τα πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Η Άξων διαθέτει ένα αφοσιωμένο και πολυεπιστημονικά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό

το οποίο εκπαιδεύεται σε όλες τις πτυχές της θέσης του.  

Για να υποστηρίξει το τμήμα παραγωγης, η Άξων έχει έμπειρα στελέχη διαχείρισης έργων, ομάδες σχεδίασης και εξειδικευμένους χειριστές, το οποίο της επιτρέπει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις One Stop Shop για σχεδιασμό, κατασκευή και διαχείριση έργων.

Λειτουργώντας σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με συνολική έκταση 8.150 τ.μ. στην Βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων, από την οποία τα 2.000 τ.μ. στεγάζουν τους χώρους παραγωγής και γραφείων και τα 4.000m για επέκταση στο άμεσο μέλλον.