Έργα

Έργα

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, η Άξων Μηχανολογική έχει στρατηγικά εμπλακεί σε ποικίλα απαιτητικά έργα ανάπτυξης προϊόντων, καθιερώνοντας την θέση της ως ηγέτης στην κατασκευή των κορυφαίων ποιοτικά εξαρτημάτων στην αμυντική και εμπορική βιομηχανία. Στην Άξων έχουμε το όραμα, τη δημιουργικότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία για να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε πλήρη προϊόντα και να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις.

Οι ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις μας και η εμπειρία της Άξων παρέχουν μέγιστη ευελιξία και μεγάλο εύρος δυνατοτήτων παραγωγής για τους πελάτες που αναζητούν απαιτήσεις «ανά μονάδα», ή για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες παρτίδες παραγωγής.

Η ομάδα μας εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες για να βοηθήσει τους πελάτες στην διαδικασία σχεδιασμού και σε πιθανά προβλήματα σχεδίασης, στην αντίστροφη σχεδίαση, στην ανάπτυξη και κατασκευή των πρωτοτύπων, στον έλεγχο, στη συναρμολόγηση και προσφέρει συνεχή υποστήριξη και ανοιχτή επικοινωνία. Σκοπός μας είναι πάντα να εξασφαλίζουμε ένα ανταγωνιστικό μείγμα κόστους, λειτουργικότητας και εμφάνισης για την προβλεπόμενη χρήση πάντα να ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών με ευελιξία, αξιοπιστία και υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Η Άξων Μηχανολογική έχει εδραιώσει μια επιτυχημένη συνεργασία με την Eurocopter έχοντας πραγματοποιήσει την αντίστροφη σχεδίαση και μηχανική, την ανάπτυξη πρωτοτύπων, την μηχανούργηση και μαζική παραγωγή των υδραυλικών ρόδων επίγειας μεταφοράς και χειρισμού ελικοπτέρων .

Μια επιπρόσθετη επιτυχημένη ανάπτυξη προϊόντος είναι η σχεδίαση και κατασκευή από την Άξων Μηχανολογική του Άτλας 250G ενός αυτοκινούμενου οχήματος μεταφοράς (μπάρα) για ελαφρά αεροσκάφη και ελικόπτερα όπως τα Super Puma, Raytheon T6 και άλλα.Το Atlas 250G είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιήσει την απόδοση και ελαχιστοποιήσει την προσπάθεια που απαιτείται για να μετακινηθούν τα αεροσκάφη, σε προσιτή τιμή. Είναι εύκολο στη χρήση, δίνοντας την δυνατότητα ασφαλούς μετακίνησης του αεροσκάφους με ένα χέρι και ταυτόχρονα παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Μία από τις συνεργασίες μας περιλαμβάνουν την κατασκευή του Titan-Lite για την Aeon Cine, μια καινοτομική λύση για τη κινηματογραφική βιομηχανία. Η Άξων Μηχανολογική ,σε στενή συνεργασία με την Aeon Cine, ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη προτύπων, κατεργασία, συναρμολόγηση και δοκιμή του προϊόντος.

 

COVID GREEK

 

Η Axon Engineering συμμετέχει στο πρόγραμμα AMSCopper στο πλαίσιο του Έβδομου Προγράμματος Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Έρευνα για τις ΜΜΕ (FP7-SME-2013) σε στενή συνεργασία με εταιρείες και πανεπιστήμια όπως το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Brunel  και το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας.
 
Το έργο AMSCopper στοχεύει να προσφέρει ένα αποτελεσματικό "όπλο" στην καταπολέμηση της μετάδοσης λοιμώξεων. Το AMSCopper προορίζεται για την παροχή σύνθετων επικαλύψεων χαλκού και νανοσωματιδίων TiO2 ως ενισχυτικά μέσα που θα εφαρμόζονται εύκολα, μέσω τεχνικών ηλεκτροεναπόθεσης, σε σχεδόν κάθε μεταλλική επιφάνεια που παρέχει αντιμικροβιακή, αυτοκαθαριζόμενη δραστηριότητα.