Μεταλλικές Κατασκευές

Μεταλλικές Κατασκευές

Η Άξων Μηχανολογική, με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες της, εκτός από την κατεργασία σύνθετων εξαρτημάτων έχει τη δυνατότητα συναρμολόγησης πολύπλοκων συνόλων και εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας τις ειδικά σχεδιασμένες διαδικασίες της.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι υπεύθυνο για τη συναρμολόγηση των πολύπλοκων εξαρτημάτων και μηχανισμών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε έναν εξειδικευμένο τομέα συναρμολόγησης στις εγκαταστάσεις μας. 

Το τμήμα προμηθειών μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση αγοραστικής αλυσίδας και προμήθειας εξαρτημάτων και αναλωσίμων από την εγχώρια αλλά και από την παγκόσμια αγορά.

Στην Άξων Μηχανολογική προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα συσκευασίας για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα προϊόντα μας φτάνουν στους πελάτες μας ασφάλεια, διατηρώντας υψηλά ποιοτικά στάνταρ που έχουν μετά την κατασκευή και έλεγχο τους .Ειδικές συσκευασίες, όπως ξύλινα κουτιά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ειδικά πλαστικά κουτιά για εργαλεία αποτελούν μερικά παραδείγματα των δυνατοτήτων συσκευασίας μας. 

Θα χαρούμε να πολύ να συζητήσουμε και να επιλύσουμε τυχόν ειδικές ανάγκες και τα αιτήματα σχετικά με τη συναρμολόγηση και τις δυνατότητες συσκευασίας.