Μηχανούργηση

Ένα μεγάλο εύρος κέντρων κατεργασίας CNC με σύνδεση DNC (3 - 5 αξόνων) και τόρνων CNC με εργαλεία κατεργασίας παρέχουν σημαντική δυνατότητα κατεργασίας και τόρνευσης υψηλής ακρίβειας.

 Οι τομείς CNC συμπληρώνονται από μια ευρεία σειρά συμβατικών μηχανημάτων κατεργασίας, τόρνευσης, κυλινδρικής και επιτραπέζιας λείανσης και ηλεκτροδιαβρωτικών μηχανών CNC.

Γίνεται επεξεργασία κάθε είδους υλικού από συμπαγή, σφυρήλατα και χυτά, που κυμαίνονται από ατσάλι, ατσάλι εργαλείων (με σκλήρυνση έως 62 HRC), τιτάνιο, inconel, αλουμίνιο, κράματα, χαλκό, έως πλαστικά και σύνθετα υλικά.

Οι μηχανικοί παραγωγής της Άξων σε συνεργασία με τους μηχανικούς ποιότητας, ευθύνονται για τον προγραμματισμό των μηχανημάτων, εργαλείων και παραγωγή εξαρτημάτων με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

Οι ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις μας και η εμπειρία της Άξων παρέχουν μέγιστη ευελιξία και μεγάλο εύρος δυνατοτήτων παραγωγής για τους πελάτες που αναζητούν απαιτήσεις «ανά μονάδα», ή για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες παρτίδες παραγωγής.


Θα χαρούμε πολυ να συζητήσουμε και να σας στείλουμε προσφορά με βάση τα σχέδια ή τις ανάγκες σας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μεγέθη φρεζαρίσματος CNC: 1600 mm x 650 mm x 700 mm

Μεγέθη τόρνευσης CNC: Ø600 mm & L= 1000 mm

Συμβατικά μεγέθη τόρνευσης: Ø1300 mm & L= 3000 mm

Συμβατικά μεγέθη φρεζαρίσματος:4000 mm x 900 mm x 850 mm