Συσκευασία

Συσκευασία

Στην Άξων Μηχανολογική προσφέρουμε συσκευασίες κορυφαίας ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα φτάνουν στους πελάτες μας με ασφάλεια, διατηρώντας τα υψηλά τους πρότυπα μετά την κατασκευή και τον έλεγχο.

Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε συσκευασίες για προστατευτική αποθήκευση, ασφαλή φόρτωση / εκφόρτωση, μεταφορά και μακροπρόθεσμη εξωτερική αποθήκευση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ξύλινα κουτιά

Ειδικές συσκευασίες όπως ξύλινα κουτιά μπορούν να κατασκευαστούν ανά σχέδιο / προδιαγραφές πελάτη ή να σχεδιαστούν από την αρχή από εμάς για να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Τα κουτιά μπορούν να κατασκευαστούν από θερμικά επεξεργασμένο ξύλο (IPPC) ή κόντρα πλακέ και να βαφτούν με διαυγές  ή χρωματιστό βερνίκι.

Διατίθεται μεγάλη γκάμα λαβών, μεντεσέδων, καθώς και η δυνατότητα εφαρμογής με στένσιλ εταιρικών λογότυπων και κείμενου .

Πλαστικά κουτιά - Κοπή αφρολέξ CNC

Τα πλαστικά δοχεία με ένθετα αφρολέξ αφρού μπορούν να επεξεργαστούν σύμφωνα με σχέδια ή μοντέλα 3D για τη δημιουργία εσοχών ως προστατευτική λύση οργάνωσης ,αποθήκευσης και μεταφοράς.

 

Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας για λύσεις συσκευασίας - αποθήκευσης.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.