Ιδιοσυσκευές - Εργαλεία Αεροσκαφών

Ιδιοσυσκευές - Εργαλεία Αεροσκαφών

Στην Άξων Μηχανολογική έχουμε ένα ειδικό τμήμα για την παραγωγή εργαλείων συντήρησης κινητήρων αεροσκαφών, καθώς και παραγωγής ευκολιών και ιδιοσυσκευών (jigs and fixtures) για την αεροδιαστημική βιομηχανία.Η Άξων κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως πολύπλοκα εργαλεία για των αεροδιαστημικό τομέα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σχεδίων και πελάτη καθώς και εργαλεία επίγειας υποστήριξης για την πολιτική και αμυντική αεροπορική βιομηχανία από το 2001.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη κατασκευαστική λύση που προσφέρει το σχεδιασμό, ανάπτυξη, μηχανούργηση, συναρμολόγηση, δοκιμή, επιθεώρηση και συσκευασία των προϊόντων μας διατηρώντας πάντα καλούς χρόνους, έγκαιρες παραδόσεις και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εργαλείων και έχει δεσμευτεί για την τελειότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ένα ευρύ φάσμα από διεργασίες φινιρίσματος, προσφέρουν στην Άξων Μηχανολογική την ικανότητα να είναι ένα one stop shop και ένας αξιόπιστος εταιρικός συνεργάτης.

Η ανοικτή επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι ύψιστης σημασίας και κάθε έργο είναι προσεκτικά προγραμματισμένο και ενημερώσεις κατάστασης παρέχονται στους πελάτες μας.

Η Άξων παράγει αυτή τη στιγμή εργαλεία και εξοπλισμούς υποστήριξης για μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αεροσκαφών όπως η Pratt and Whitney ΗΠΑ, Rolls Royce, Sikorsky, CFM, CFM LEAP, και για την International Aero Engines (IAE) .

 

Έχουμε παράγει την πλειοψηφία των εργαλείων που απαιτούνται για την συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των κινητήρων Pratt and Whitney F-100/229 που έχουν παραδοθεί στην ελληνική κυβέρνηση για τα αεροσκάφη F-16. Συμμορφωνόμαστε και ελεγχόμαστε τακτικά στις απαιτήσεις ποιότητας PW-QA 6096 για εξοπλισμό υποστήριξης.

Τα πάνω απο 30 χρόνια εμπειρίας μας εγγυούνται την ποιοτική κατασκευή εργαλείων συντήρησης αεροσκαφών,κινητήρων και επίγειας υποστήριξης για όλα τα είδη αεροσκαφών και κινητήρων.